2024.gada 8. septembris

Ilga

Jēkabpilī autovadītājs, netiekot gala ar auto vadīšanu, iebrauc grāvī un ietriecas elektroskapī

Jēkabpilī autovadītājs, netiekot gala ar auto vadīšanu, iebrauc grāvī un ietriecas elektroskapī

Jēkabpilī nedēļas nogalē un brīvdienās noticis ceļu satiksmes negadījums, kur pie stūres bija iereibis autovadītājs, kā arī pieķerts vēl viens šoferis braucam dzērumā, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

2. jūnijā īsi pēc pulksten 02.00 Jēkabpilī, Zīlānu ielā kāds 2000. gadā dzimsi vīrietis vadīja “BMW” markas spēkratu, būdams 0,98 promiles lielā alkohola reibumā. Vīrietis netika gala ar automašīnas vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī, kā arī elektrības sadales skapī. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo Valsts policijā uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi, no kuriem viens par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un otrs par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā. 

31. maijā pulksten 01.30 Jēkabpils novadā, Kalna pagastā kāds 2000. gadā dzimis vīrietis vadīja “Audi” markas automašīnu, būdams 1,41 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru