2024.gada 8. septembris

Ilga

Jēkabpilī pieķer skrejriteņa, bet Ritē auto vadītājus braucam reibumā

Jēkabpilī pieķer skrejriteņa, bet Ritē auto vadītājus braucam reibumā

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka pirmdien Jēkabpilī pieķerti divi skrejriteņa vadītāji braucam alkohola reibumā, kā arī autovadītājs Ritē. Savukārt vēl kāds cits autovadītājs Jēkabpilī sabojājis degvielas uzpildes stacijas iekārtu, bet Aizkrauklē – ceļazīmi.

3. jūnijā īsi pēc pulksten 15.00 Jēkabpilī kāds 2003. gadā dzimis jaunietis vadīja elektrisko skrejriteni, būdams 0,98 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

3. jūnijā īsi pēc pulksten 15.00 Jēkabpilī kāds 1972. gadā dzimis vīrietis vadīja elektrisko skrejriteni, būdams 2,90 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

3. jūnijā pulksten 13.30 Jēkabpils novadā, Rites pagastā kāds 1988. gadā dzimis vīrietis vadīja “BMW” markas spēkratu, būdams 2,55 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

3. jūnijā neilgi pirms pulksten 22.00 Jēkabpilī kāds 1975. gadā dzimis “Audi” vadītājs kādā degvielas uzpildes stacijā pēc degvielas uzpildes aizmirsa izņemt uzpildes pistoli no automašīnas bākas, kā dēļ norāva to. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

3. jūnijā konstatēts, ka Aizkrauklē, Gaismas un Spīdolas ielas krustojumā kāds nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs uzbraucis un sabojājis ceļa zīmi, pēc šī nodarījuma pametot negadījuma vietu, neziņojot par notikušo likumā noteiktajā kārtībā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru