2024.gada 16. septembris

Asja, Asnate, Dāgs, Dārgs

Jēkabpilī satiksmes uzraudzībā ar dronu stundas laikā fiksē piecus pārkāpumus

Jēkabpilī satiksmes uzraudzībā ar dronu stundas laikā fiksē piecus pārkāpumus

Jēkabpilī ceturtdien satiksmes drošības uzraudzībai izmantoja dronu, Aizkraukles novadā reģistrēti trīs satiksmes negadījumi, informē VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.
 

5. septembrī no pulksten 18.00 līdz 19.00 Jēkabpilī tika veikts satiksmes uzraudzības pasākums satiksmes uzraudzības jomā, izmantojot dronu. Pasākuma laikā pārbaudīti 73 transportlīdzekļi un konstatēti 5 pārkāpumi, no kuriem četri par “STOP” zīmes neievērošanu un viens par neesošu transportlīdzekļa apdrošināšanu. 

 
5. septembrī neilgi pēc pulksten 09.00 Aizkraukles novadā, uz autoceļa A6 notika frontālā sadursme starp pasažieru autobusu un vieglo “Volvo” markas automašīnu. Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja vieglās automašīnas vadītājs – kāds 1963. gadā dzimis vīrietis. Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

5. septembrī pulksten 12.00 Aizkraukles novadā, Skrīveru pagastā, Skrīveros kāda 2008. gadā dzimusi jauniete vadīja motorolleri bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.  

5. septembrī neilgi pēc pulksten 18.00 Aizkrauklē kāds 1995. gadā dzimis vīrietis vadīja mopēdu, neievēroja drošu distanci attiecībā pret citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, kā dēļ sadūrās ar tajā pašā virzienā braucošo “Hyundai” markas automašīnu, kuru vadīja kāds 1962. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā fiziski cieta mopēda vadītājs, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Komentāri (0-1/1)

  • Aga
    06.09.2024 14:48
    Tak lai lidinās katru dienu no rīta līdz vakaram un tikai raksta protokolus. Sodus nevarēs samaksāt, cilvēki aizbrauks no valsts. Un no kurienes tiem tiem policistiem radīsies algas, ja nebūs nodokļu maksātāju?

Atstājiet komentāru