2024.gada 28. septembris

Lana, Sergejs, Svetlana

Jēkabpilī un Krustpils pagastā satiksmes uzraudzības reidos konstatēti 13 pārkāpumi

Jēkabpilī un Krustpils pagastā satiksmes uzraudzības reidos konstatēti 13 pārkāpumi

Jēkabpilī un Krustpils pagastā šonedēļ notika trīs satiksmes uzraudzības reidi, kuros kopumā pārbaudīti 111 transporta līdzekļi un konstatēti 13 pārkāpumi, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.


23. septembrī Jēkabpilī, Brīvības ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 42 transportlīdzekļi un konstatēts viens pārkāpums par transportlīdzekļa vadīšanu bez drošības jostas.
 

26. septembrī Jēkabpilī, Viesītes ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 43 transportlīdzekļi un konstatēti 6 pārkāpumi, no kuriem trīs par drošības jostu nelietošanu un trīs par transportlīdzekļa vadīšanu bez personu apliecinošiem dokumentiem.


26. septembrī Jēkabpils novadā, Krustpils pagastā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 26 transportlīdzekļi un konstatēti seši pārkāpumi, no kuriem četri par “STOP” zīmes neievērošanu, viens par drošības jostas nelietošanu un viens par transportlīdzekļa vadīšanu ar tiesībām, kurām beidzies derīguma termiņš.

Atstājiet komentāru