2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Jēkabpilī un Aizkrauklē satiksmes uzraudzības reidos kopumā konstatēti 35 pārkāpumi

Jēkabpilī un Aizkrauklē satiksmes uzraudzības reidos kopumā konstatēti 35 pārkāpumi

Brīvdienās Jēkabpilī un Aizkrauklē notika satiksmes uzraudzības reidi, kuros konstatēti 35 pārkāpumi, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.
 

12. oktobrī Jēkabpilī, Viesītes ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 23 transportlīdzekļi un konstatēti 5 pārkāpumi, no kuriem trīs par drošības jostas nelietošanu, viens par riepu protektoru neatbilstību un viens par vadīšanu tiesību izmantošanas lieguma laikā.


12. oktobrī Jēkabpilī, Daugavpils ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, izmantojot rokas radaru. Reida laikā konstatēti 9 pārkāpumi par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

13. oktobrī Jēkabpilī, Daugavpils ielā tika veikts satiksmes uzraudzības reids, kura laikā pārbaudīti 50 transportlīdzekļi un konstatēti divi pārkāpumi par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.


12. oktobrī Aizkraukles novadā, uz autoceļa A6 tika veikts satiksmes uzraudzības reids ar dronu, kura laikā pārbaudīti 63 transportlīdzekļi un konstatēti 19 pārkāpumi, no kuriem 16 par STOP zīmes neievērošanu, viens par vadīšanu bez tiesībām, viens par pasažiera izkāpšanu no automašīnas bez uzaicinājuma un viens par transportlīdzekļa vadīšanu tiesību izmantošanas lieguma laikā.

Atstājiet komentāru