2024.gada 22. oktobris

Irīda, Īrisa

Jēkabpilī un Aizkrauklē pieķerti dzērājšoferi

Jēkabpilī un Aizkrauklē pieķerti dzērājšoferi

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka pēdējo dienu laikā Jēkabpilī un Aizkrauklē pieķerti vairāki šoferi, kas sēdušies pie stūres alkohola reibumā. Tāpat arī notikuši satiksmes negadījumi, transporta līdzekļu vadītājiem netiekot galā ar to vadību.
 

18. oktobrī īsi pēc pulksten 19.00 Jēkabpils novadā, Kūku pagastā kāds 2008. gadā dzimis jaunietis vadīja motociklu, nespēja tikt gala ar tā vadību, kā dēļ nokrita un fiziski cieta. Jaunietis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.


18. oktobrī pulksten 19.00 Jēkabpilī kāds 1979. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 2,06 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

18. oktobrī ap pulksten 16.30 Jēkabpilī kāds 1952. gadā dzimis vīrietis vadīja “Ford” markas automašīnu, būdams 0,57 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

20. oktobrī īsi pirms pulksten 20.00 Aizkraukles novadā, Jaunjelgavā kāds 1980. gadā dzimis vīrietis vadīja “Suzuki” markas motociklu, būdams 1,85 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesibām. Par šo pārkāpumu Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

19. oktobrī ap pulksten 17.00 Aizkraukles novadā, Kokneses pagastā, Bormaņos kāds 2002. gadā dzimis jaunietis vadīja “Volkswagen” markas automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā arī būdams 0,26 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

18. oktobrī ap pulksten 11.30 Aizkraukles novadā, Skrīveru pagastā, Skrīveros kāda 1986. gadā dzimusi sieviete vadīja “Volkswagen” markas automašīnu, neievēroja ceļa zīmes “Dodiet ceļu” prasības, kā dēļ sadūrās ar kāda 1949. gadā dzimuša vīrieša vadīto “Volkswagen” markas spēkratu, bojājot to. Negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru