2024.gada 24. oktobris

Modrīte, Mudrīte, Renāte

Otrdien nakts laikā apzagti īpašumi Rubenē un Ābeļu pagastā, zaudējumi – vairāk kā 7000 eiro

Otrdien nakts laikā apzagti īpašumi Rubenē un Ābeļu pagastā, zaudējumi – vairāk kā 7000 eiro

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka sākti trīs kriminālprocesi par zādzībām Rubenē un Ābeļos.
 

22. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Rubenes pagastā no kāda privātīpašuma teritorijas, uzlaužot saimniecības ēkas durvis, nozagtas dažādas tur esošās mantas, tostarp zāles pļāvējs, motorzāģis, krūmgriezis, kompresors, velosipēds, slīpmašīna un citas mantas, kopumā nodarot materiālos zaudējumus vairāk kā 4000 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.


22. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka nakts laikā Jēkabpils novadā, Rubenes pagastā no kādas privātas teritorijas nozagts ūdens sūknis, gaisa kompresors un citas mantas, kopumā nodarot materiālos zaudējumus nepilnu 900 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.
 

22. oktobrī Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jēkabpils novadā, Ābeļu pagastā no kāda privātīpašuma nozagtas dažādas mantas, tostarp zāles pļāvējs, eļļas radiators, čuguna katli, vāki un citas lietas, kopumā nodarot materiālos zaudējumus 2750 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru