Kā karstā laikā glabāt un izvēlēties pārtiku
Klāt ir karstais laiks un tas līdzi nes ne tikai prieku par silto sauli, bet arī mudina būt piesardzīgiem pārtikas izvēlē un lietošanā, jo karstā laikā produkti bojājas ātrāk un to uzglabāšanas termiņš samazinās. Tāpēc jāievēro vairāki nosacījumi, lai uzturā lietotu drošu pārtiku. Ko karstā laikā, izvēloties produktus lietošanai, ievēro jēkabpilieši, ceturtdiena.lv jautāja ielas intervijā. Aptaujātie atzina, ka jāievēro vairāki nosacījumi, lai pārtika karstajā laikā nesagādātu raizes, proti, jāseko līdzi iegādāto produktu derīguma termiņam un tie jāglabā vēsā vietā - ledusskapī vai pagrabā, kā arī jāiegādājas nelielos daudzumos.