2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Jēkabpils reģionālā slimnīca saņem humāno palīdzību

Jēkabpils reģionālā slimnīca saņem humāno palīdzību

Šodien Jēkabpils reģionālā slimnīca saņēmusi lielu humānās palīdzības sūtījumu no Zviedrijas un tajā ir gan sausā maize, gan tehniskie palīglīdzekļi cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
 
Biedrības "JK Nams Jauniešu klubs" valdes priekšsēdētāja Žanna Ivanova stāsta, ka organizācija jau otro reizi piegādājusi slimnīcai humānās palīdzības sūtījumu no Zviedrijas un tajā ir 10 ratiņkrēsli, seši staiguļi, 2 atbalsta un 2 neiroķirurģiskie staiguli, 10 pāri kruķu, trīs kastes apģērbu personālam un kastes ar sausmaizi.
 
Biedrībai ir jau vairākus gadus ilga sadarbība ar ar Zviedrijas organizāciju "Human Bridge", kura apkopo pieprasījumus un tos nosūta uz Latviju, bet biedrībai pēc tam jāiesniedz atskaite par to, kaatsūtītās mantas tiešām nonākušas pie tiem, kam tās domātas, un nav pārdotas. Slimnīcai peiriekšējā reizē tika piegādāti 8 ratiņkrēsli, par ko slimnīcas kolektīvs ir ļoti pateicīgs.
 
"Interese par tehniskajiem palīglīdzekļiem, bet jo sevišķi par apģērbu ir ļoti liela, un biedrība cenšas visiem palīdzēt, pie mums vēršas ļoti daudz cilvēku," saka Žanna Ivanova.

Visi, kam nepieciešama palīdzība, aicināti zvanīt uz mobilā tālruņa numuru 29140037.

Atstājiet komentāru