2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

Mūsu lasītāji saņem balvas no “Motoru svētku 2013” sportistiem

Mūsu lasītāji saņem balvas no “Motoru svētku 2013” sportistiem

No 16. līdz 21. augustam sociālajos tīklos draugiem.lv un twitter.com noritēja konkurss – “Seko mums, uzzini karstākos jaunumus no “Motoru svētkiem 2013” un laimē ekskluzīvas balvas no sportistiem”.

Paldies visiem, kas piedalījās un kļuva par mūsu sekotājiem! Ar prieku paziņojam, ka "SKN Sports" komandas lietussargus, Mārtiņa Lapiņa un Reiņa Nitiša T-kreklus, foto ar parakstiem, ekskluzīvas pierakstu klades, šokolādes, kā arī "Motoru svētku 2013" un rallijsprinta uzlīmes saņem Frīdis Lūks, Guntis Lietaunieks, Iveta Rāva, @Lindinjnjaa un @maaarciis! Apsveicam!

Uzzini visu pirmais – seko mums sociālajos tīklos: http://www.draugiem.lv/radio1.lv/ un https://twitter.com/Radio1_lv. Mūs var atrast arī facebook.com – https://www.facebook.com/JekabpilsRadio1. Arī tur mēs informējam jūs par Radio1, avīzes Ceturtdiena un ziņu portāla radio1.lv aktualitātēm, akcijām un īpašajiem piedāvājumiem.

Fotogrāfijā: Balvu saņēmēji: (no labās) Guntis Lietaunieks, Frīdis Lūks un “Motoru svētku 2013” preses sekretāre Liāna Pudule-Indāne.

 

Lāsma Irša,
reklāmas projektu vadītāja
m.:26540536
lasma@radio1.lv

Atstājiet komentāru