2024.gada 13. maijs

Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Jēkabpilī Daugavā no tilta ielec vīrietis (papildināta trešā rindkopa)

Jēkabpilī Daugavā no tilta ielec vīrietis (papildināta trešā rindkopa)

Svētdien, pulksten 15:59, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma informāciju, ka Jēkabpilī no tilta Daugavā ielēcis cilvēks.

 

Kā portālam Radio1.lv pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigādes Jēkabpils daļas komandiera pienākumu izpildītājs Ivars Osma, uz notikuma vietu izbrauca ekipāža ar laivu piekabē un, nokļūstot līdz notikuma vietai, glābēji jau bija gatavi darbam.

 

"Konstatējām, ka vīrietis pa straumei jau aiznests ap 100 metru attālumā no krasta. Ar laivu devāmies pie viņa un izmantojot glābšanas dēli, iecēlām viņu laivā. Tas notika aptuveni iepretim Pļaviņu ielas 40.mājai. Vīrietis bija pie samaņas,bet stipri sasities. Viņu nodevām mediķiem palīdzības sniegšanai," stāsta I.Osma. 

 

Vīrietim ir 65 gadi, un pagaidām nav zināms, kādēļ viņš lēcis Daugavā. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis skaidro, ka pagaidām nav bijusi iespēja vīrieti iztaujāt par viņa rīcības cēloņiem, jo viņš ir smagā stāvoklī. 

 

Bez tam pagājušajā piektdienā ugunsgrēks izcēlies kādā pamestā kūtī Salas novada Salas pagastā. Ivars Osma stāsta,ka ugunsnelaime izcēlusies naktī un kūts degusi 90 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbi ilga līdz pieciem no rīta, jo šķūnī atradās ap 10 tonnas siena, ko vajadzēja iznest ārā un apsegt. Šis neesot pirmais gadījums, kad degusi šī ēka.

 

Māra Grīnberga

 

 

Komentāri (0-2/2)

  • ViktorijaM
    02.07.2018 18:15
    Jau kuro reizi Jēkabpils passpīd ar saviem "gudrajiem" pilsētniekiem.
  • znots
    02.07.2018 18:15
    Neveiksmīgs pašnāvīibas mēģinājums.
    Bet dzīve ir skaista. Baudīsim to!

Atstājiet komentāru