2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Vecpilsētas laukumā atklāti “Lattelecom” bezvadu interneta pieejas soliņi

Vecpilsētas laukumā atklāti “Lattelecom” bezvadu interneta pieejas soliņi

Ceturtdien Jēkabpilī, Vecpilsētas laukumā, iepretim Jēkabpils Tautas namam svinīgi tika atklāta Wi-Fi jeb bezvadu intrneta pieejamības teritorija.

 

Kā atklāšanā sacīja Lattelecom Biznesa klientu daļas piedāvājumu vadītāja Solvita Ūdre, Jēkabpilī patlaban bezmaksas Lattelecom Wi-Fi internets ir pieejams 78 punktos. Tagad arī pašā pilsētas centrā būs nodrošināta tāda pati piekļuve tīmeklim, kā to veic tradicionālais internets. Solvita Ūdre arī piebilda, ka nolemts atklāt šādu Wi-Fi teritoriju, jo Jēkabpilī cilvēki aktīvi pielāgojas un apgūst jaunās tehnoloģijas, turklāt “Lattelecom” nodrošina ātru un viegli pieejamu internetu.

 

Tūlīt pēc atklāšanas jauno piekļuves vietu izmēģināja arī Jēkabpils domes deputāts Aivars Kraps ar savu planšetdatoru, kā arī Jēkabpils jauniešu domes pārstāvji ar saviem viedālruņiem un plaukstas datoriem un secināja – pakalpojuma kvalitāte ir laba.

 

Pasākuma dalībnieki saņēma arī dažādus suvenīrus, bet Jauniešu domes pārstāvji dāvanas no “Lattelecom”.

 

Ekspertu atzinums liecina, ka Wi-Fi datu pārraides ātrums uzskatāms par stabilāku, nekā tas ir mobilajam internetam. Pie viena piekļuves punkta vienlaicīgi var pieslēgties līdz pat 50 aktīvo interneta lietotāju. Kopumā Lattelecom nodrošina vairāk nekā 2000 Wi-Fi punktus visā Latvijā.

 

vifii2

 

vifii4

 

vifii5

 

 

Komentāri (0-2/2)

  • Dzintis
    02.07.2018 18:15
    Un maksā par šo,labdarības,bezmaksas pieeju Lattelekom interneta lietotāji,kādu laiku atpakaļ saņēmu vēstuli no lattelekom ar paziņojumu ka turpmāk maksa par internetu paaugstinās lai radītu jaunus bezmaksas interneta punktus.Jauki! Ir varbūt kādam vēlēšanās apmaksāt man internetu? :-)
  • znots
    02.07.2018 18:15
    Es saku Pisss!

Atstājiet komentāru