2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

"Cita atpūta" aicina uz "Halloween Party"!

"Cita atpūta" aicina uz "Halloween Party"!

Nāciet, brauciet, skrieniet, lieniet, 
Lidojiet no malu malām, 
Tuvām, tālām, trejdeviņām. 
Balti, melni, šķībi, greizi, 
Pareizi un nepareizi!

Lai šī ziņa skan tuvu un tālu! Piektdien, 1. novembrī naktsklubā „Cita atpūta” notiks grandiozas „Halloween Party” svinības. Gatavojieties gada iespaidīgākajai ballītei, jo būs divi stāvi, divi bāri, baisi efekti, krāšņas dekorācijas, jocīgi spocīga atmosfēra, pārsteigumi ik uz stūra un jau tradicionāli – plašs mākslinieku klāsts!

Ballīti iesildīs kluba rezidents DJ Will Roland. Nakts gaitā visus sanākušos mošķus, ērmus, raganas un citas tumsas būtnes kārtīgi izpurinās DJ KGee & DJ Bechs, kā arī DJ Kabelitoo kopā ar nenogurdināmo bundzinieku MR-T. Tāpat uz skatuves kāps arī meistarīgie deju grīdu spridzinātāji – „Ideology of Sound” puiši – DJ Mike Discoid, DJ Gilen Degaar un DJ Dmitry Dubrow

Vai tu zini, par ko dzied visu iemīļotie un populārie ārzemju mākslinieki? Šajā tumšajā naktī tu beidzot uzzināsi baiso patiesību, jo ballītes īpašie viesi ir grupa „Transleiteris”!

Krāšņākajām, ērmīgākajām un oriģinālākajām maskām – balvas no mūsu atbalstītājiem!

Durvis vērsies plkst. 22.00, biļetes cena – Ls 3,00 (€ 4,27). Ar „Nakts turnīra strītbolā” biļetēm – 50% atlaide. Ieeja stingri no 18 gadu vecuma!

 

Ar mums kopā: „Ideology of Sound”, „AJV grupa”, „IDS grupa”, „Tērē mazāk!”, „Jēkabpils24.lv”, „Easyget.lv”, „draugiem.lv”, Jēkabpils Jauniešu dome un citi.


P.S. Pēc ballītes fotogrāfijas meklējiet http://www.citaatputa.lv un sekojiet sociālajos tīklos.

Atstājiet komentāru