2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

Šodien par godu Pasaules garīgās veselības dienai bezmaksas konsultācijas arī Jēkabpilī

Šodien par godu Pasaules garīgās veselības dienai bezmaksas konsultācijas arī Jēkabpilī

Par godu Pasaules garīgās veselības dienai šodien Latvijā iedzīvotājiem pieejami vairāki bezmaksas garīgās veselības veicināšanas pasākumi, informēja garīgās veselības atbalsta biedrības "Saules zīmes" valdes priekšsēdētāja Kristīne Leja.  Šodien cilvēki varēs izmantot bezmaksas konsultācijas pie 100 dažādiem speciālistiem. No tiem divi darbojas Jēkabpilī.
 
JĒKABPILS
Kristīne Karlsone, Mg.Psych.. psiholoģe, psihoterapeite apmācībā
Rīgas ielā 191, tel.: 26409044
 
Inita Zarkeviča, psiholoģe, ģimenes psihoterapeite
Dambja ielā 10, tel.: 29516749
 
''Cilvēka veselība ir gan fiziskā, gan psihiskā jeb emocionālā labsajūta, turklāt tieši psihiskā veselība ir izšķiroša, lai cilvēks arī fiziski justos labi. Garīgā veselība ir ļoti nozīmīga ikviena cilvēka veselības daļa," uzsver Leja.
 
Kopumā Latvijā vizītes varēs pieteikt pie psihologiem, psihoterapeitiem, psihiatriem, sporta psihologiem, mākslas terapeitiem, deju un kustību terapeitiem, drāmas terapeitiem, mūzikas terapeitiem, smilšu spēļu terapeitiem, biodejas un jogas pasniedzējiem.

Speciālisti sniegs konsultācijas 23 pilsētās - Cēsīs, Bauskā, Dobelē, Daugavpilī, Liepājā, Limbažos, Jelgavā, Ogrē, Salaspilī, Kandavā, Līvānos, Jaunpiebalgā, Jūrmalā, Tukumā, Jēkabpilī, Madonā, Siguldā, Talsos, Valmierā, Ventspilī un Iecavā.

Lai pieteiktos vizītei, ir jāsazinās ar ārstiem un jāvienojas par vizītes laiku. Ar speciālistu sarakstu var iepazīties biedrības mājaslapā "www.sauleszimes.lv".
 
Garīgās veselības dienas mērķis ir pievērst uzmanību cilvēka garīgās veselības profilaksei, informēt cilvēkus par daudzveidīgām iespējām, kā saglabāt un uzlabot savu emocionālo pašsajūtu un garīgo veselību.

Pasaules garīgās veselības diena tiek atzīmēta katru gadu 10.oktobrī jau kopš 1992.gada. Visā pasaulē šajā dienā notiek dažādi pasākumi, kas veltīti garīgai veselībai.

Atstājiet komentāru