2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

"Cita atpūta" Helovīnu naktī aicina uz specefektu šovu

"Cita atpūta" Helovīnu naktī aicina uz specefektu šovu

Kad tumsā iedegas ķirbji un cilvēkus nevar atšķirt no mošķiem, ir klāt Helovīnu nakts! Arī šogad – piektdien, 31. oktobrī Jēkabpils naktsklubs “Cita atpūta” pulcēs visus spokoties un jokoties gribētājus uz grandiozām HELOVĪNU NAKTS svinībām.

Šoreiz apmeklētājus priecēs fantastisks un pie mums vēl neredzēts specefektu šovs – gaisā šausies neganti CO2 viesuļi, no kājām gāzīs vareni dūmu virpuļi, virs galvām draiskosies lieli un mazi dūmu burbuļi un visam pāri nolīs krāšņs konfetti lietus!!!

Mošķu naktī muzikālo atmosfēru nodrošinās dīdžeju četrotne – jaunais un talantīgais DJ B-Mark, lieliskais producents un dīdžejs REZarin, Nīderlandes klubos pieredzi guvušais DJ Fluaxo, kā arī viens no populārākajiem Latvijas dīžejiem un pasākumu organizatoriem – DJ Nill Ketner.

Kartīgai ballītes atmosfērai uguni piešķils karstas un nerātnas go-go dejotājas! Baisāk un oriģinālāk tērptajiem – pārsteiguma balvas no pasākuma atbalstītājiem!

Ieeja: 5 €, ar flaijeri līdz pusnaktij – 4 €. Ieeja no 18 gadu vecuma, uzrādot personu apliecinošu dokumentu(!).

Ļaujies fantastiskai Helovīnu nakts burvībai naktsklubā “Cita atpūta”!

Ar mums kopā: “Jägermeister”, “Captain Morgan”, “Stoli”, “DJrent.lv”, „AJV grupa”, „IDS grupa”, „Tērē mazāk!”, „Jēkabpils24.lv”, „Easyget.lv”, „draugiem.lv” un citi.

ca-31 S

Atstājiet komentāru