2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Uzliek naudas sodu par auto novietošanu invalīdu stāvvietā Jēkabpils slimnīcas teritorijā

Uzliek naudas sodu par auto novietošanu invalīdu stāvvietā Jēkabpils slimnīcas teritorijā

Jēkabpils pilsētas domes deputāti šodien sēdē atstāja negrozītu lēmumu par naudas soda uzlikšanu – 55 eiro apmērā par administratīvo pārkāpumu – automašīnas novietošanu invalīdu stāvvietā.

Pārkāpumu izdarījusī persona strādā Jēkabpils reģionālajā slimnīcā un savu auto novietojusi slimnīcas teritorijā esošajā invalīdu stāvvietā.

Kā pamatojumu šādai rīcībai minēts – autovadītāja norādījusi,ka ilgstoši braukusi pret sauli un nav saskatījusi esošo zīmējumu, kas arī laika gaitā ir nodilis un nav labi saskatāms. Autovadītāja paudusi,ka neļaunprātīgi pārkāpusi ceļu satiksmes noteikumus un ikdienā savu auto novieto pareizi.

Jēkabpils domes deputāts Aigars Nitišs rosināja, ka būtu nepieciešams slimnīcas teritorijā izveidot autostāvvietu darbiniekiem, jo nereti slimnīcas daudzie darbinieki aizņem visas autostāvvietas, neatstājot vietu iestādes pacientiem un apmeklētajiem.

Tāpat arī būtu nepieciešams atjaunot norādošos zīmējumus autostāvvietās.

Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Raščevskis atzina, ka nav skaidrots, cik slimnīcas darbinieku izmanto personīgos auto un novieto iestādes teritorijā, taču par autostāvvietu papildus nepieciešamību plānots apspriesties ar Jēkabpils slimnīcas vadību. Līdz šim sūdzību par stāvvietu trūkumu gan neesot bijis.

Komentāri (0-1/1)

  • Zane
    02.07.2018 18:23
    šādi pārkāpumi notiek regulāri.Ceļu policijai ieteiktu padežūrēt pie Maximas XX,kur auto invalīdu stāvvietās novieto tie,kuriem ar invaliditāti nav nekāda sakara un logā nav arī speciālas zīmes.Auto novietošanu ģimenes stāvvietā arī ir vērts pieminēt-pārāk bieži tur auto novieto tipi,kas īsti neizprot vārda-ģimene nozīmi.

Atstājiet komentāru