2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Ugunsdzēsējiem glābējiem Zemgalē nedēļas nogalē 21 izsaukums

Ugunsdzēsējiem glābējiem Zemgalē nedēļas nogalē 21 izsaukums

Aizvadītajās trijās diennaktīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma 21 izsaukumu – divus uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem un vēl seši izsaukumi bija maldinājums, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Sestdien pēcpusdienā Kalēju ielā Bauskā dega koks 3 m2 platībā.

Sestdien pēcpusdienā Bauskas novada Vecsaules pagastā pēc ceļu satiksmes negadījuma ugunsdzēsēji glābēji sakārtoja ceļa braucamo daļu. Cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši pašu spēkiem pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās.

Svētdien pēcpusdienā Ķieģeļu ielā Jēkabpilī divstāvu neapsaimniekotas ēkas pirmajā stāvā dega atkritumi 1 m2 platībā.

Svētdien vakarā ugunsdzēsēji glābēji Bauskas novada Skaistkalnes pagastā izglāba cilvēku, kas atradās uz tilta konstrukcijām.

Piektdien Filozofu ielā Jelgavā, Bauskas novada Kurmenes pagastā, bet sestdien Bauskas ielā Elejā ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nokritušu koku un atbrīvoja brauktuvi.

Visā Latvijā aizvadītajās trijās diennaktīs VUGD saņēma 153 izsaukumus – 29 uz ugunsgrēku dzēšanu, 9216 uz glābšanas darbiem, bet 32 izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru