2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

Jēkabpilī dzēsta degoša automašīna, Asarē – saimniecības ēkas jumts

Jēkabpilī dzēsta degoša automašīna, Asarē – saimniecības ēkas jumts

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma 13 izsaukumus – piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, sešus uz glābšanas darbiem un vēl divi izsaukumi bija maldinājums, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste. 

Pēcpusdienā Neretas ielā Jēkabpilī dega vieglās automašīnas motortelpa 2 m2 platībā. 

Plkst. 16.44 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jelgavas novada Valgundes pagastu, kur dega šķūnis 20 m2 platībā. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 18.15.

Plkst. 18.19 Pļaviņu un Jēkabpils ugunsdzēsēji glābēji devās uz Aizkraukles novada Aiviekstes pagastu, kur dega šķūnis, tajā esošā malka 60 m2 un blakus esošās pirts ēkas siena 5 m2 platībā. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 19.29.

Savukārt, plkst. 23.22 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jēkabpils novada Asares pagastu, kur dega saimniecības ēkas jumta konstrukcijas 80 m2 platībā. Ēkas bēniņos bija sakrauti siena ruļļi un sadzīves mantas, kas apgrūtināja dzēšanas darbus. Dzēšanas darbos piedalījās arī Asares un Rubeņu brīvprātīgo ugunsdzēsēju komanda. Tie noslēdzās plkst. 01.45. 

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 43 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 22 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru