2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Otrdien, 30.novembrī, satiksmei būs slēgts Vecpilsētas laukums Jēkabpilī

Otrdien, 30.novembrī, satiksmei būs slēgts Vecpilsētas laukums Jēkabpilī

Sakarā ar Jēkabpils pilsētas galvenās Ziemassvētku egles uzstādīšanas darbiem, otrdien 30. novembrī, no plkst. 6:00 līdz 18:00 satiksmei būs slēgts Vecpilsētas laukums. 

Jau ziņots, ka otrdien Jēkabpils galveno egli nocirtīs Viesītes mežniecības mežos un atvedīs uz pilsētu, no otrdienas līdz piektdienai egle tiks rotāta un piektdien dienas otrajā pusē iedegta un vieta pie Ziemassvētku egles pārtaps par "Ziemassvētku pilsētiņu". Dekorācijās tiks izmantoti izklaidējoši elementi, dekoratīvi sniegavīri, kamanas un citi gaismekļi, kas svētku noskaņu izstaro gan diennakts gaišajā, gan tumšajā laikā. Savukārt galvenajai Jēkabpils pilsētas egle tērpsies košās, zelta tematikas dekorācijās – gan gaismas virtenēs, gan bumbās, gan pilsētai individualizētos elementos. 

Egles iedegšanas pasākumam būs arī muzikāls noformējums, mūzika skanēs ierakstā no pastiprinātājiem, kurus šogad iecerēts izvietot uz grāmatnīcas “Aisma” balkona. 

Vecpilsētas laukumā būs arī dažas teltis, kur tirgotāji varēs piedāvāt savus labumus tiem, kuri būs atnākuši vērot iedegto egli. Arī piektdien Vecpilsētas laukums būs daļēji slēgts transporta kustībai.

Savukārt nākamnedēļ pakāpeniski Ziemassvētku rotā iemirdzēsies arī Kena parks, kur plānotas gaismu dekorācijas kokos, ap tiltiņu un Ziemassvētku brīnumā iemirdzēsies Kena parka estrāde.

Atstājiet komentāru