2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilī daudzām iedzīvotāju grupām pieejama bezmaksas pretgripas vakcinācija

Jēkabpilī daudzām iedzīvotāju grupām pieejama bezmaksas pretgripas vakcinācija

Pasargā sevi no iespējamas smagas saslimšanas, vakcinējoties pret gripu!  Vecāka gadagājuma cilvēkiem un cilvēkiem ar hroniskām saslimšanām ir lielāks risks saslimt ar gripu smagākā formā. Gripas un Covid-19 vakcināciju drīkst veikt vienlaicīgi, informē SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” Sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Vindule.

Jēkabpils reģionālā slimnīca nodrošina iespēju vakcinēties pret gripu un/vai pret Covid-19 vakcinācijas punktos Jēkabpils poliklīnikā, Jēkabpils stadionā Brīvības ielā 289 (tribīņu ēkā, uz šo vakcinācijas punktu var doties BEZ IEPRIEKŠĒJA PIERAKSTA. Darba laiks – no pl.8:30-16:00), kā arī izbraukuma vakcinācijā ar vakcīnbusu (informācijai par tā maršrutu aicinām sekot līdzi Jēkabpils novada mājas lapā www.jekabpils.lv).  

Pieteikties vakcinācijai var šādos veidos:
•    Zvanot uz Jēkabpils vakcinācijas kabinetu – t.62102798 vai 27824773;
•    Jēkabpils reģionālās slimnīcas mājas lapā jrslimnica.lv, sadaļā “e-pieraksts”.

Šogad valsts apmaksātas pretgripas vakcīnas ārstniecības iestādēs, vakcinācijas kabinetos vai pie ģimenes ārsta var saņemt:
✔️ sociālās aprūpes centru darbinieki un klienti
✔️ bērni līdz 2 gadu vecumam
✔️ grūtnieces
✔️ ārstniecības personas un ārstniecības atbalsta personas
✔️ seniori vecumā no 65 gadiem
✔️ pieaugušie un bērni, kuri slimo ar hroniskām slimībām*

* Piemēram, plaušu, kardiovaskulārām, vielmaiņas, nieru, psihoneiroloģiskām slimībām, imūndeficītu, personas, kas saņem imūnsupresīvu terapiju u.c.

Atstājiet komentāru