2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī pirms Ziemassvētkiem sieviete izdarījusi pašnāvību, izlecot pa logu no piektā stāva

Jēkabpilī pirms Ziemassvētkiem sieviete izdarījusi pašnāvību, izlecot pa logu no piektā stāva

Vairāki jēkabpilieši, sazinoties ar Radio1.lv, informēja, kaa pirms Ziemassvētkiem notikusi traģēdija, bojā gājusi sieviete, izlecot pa logu no daudzdzīvokļu mājas piektā stāva. Par šo traģisko negadījumu rakstīja arī viens no nacionālajiem ziņu portāliem, informējot, ka notikušajā saskatāms noziedzīgs nodarījums, iespējams, cilvēka novešana līdz nāvei, par ko it kā liecinot pirmsnāves vēstule. Radio1.lv lūdza VP ZRP priekšnieka palīdzei Ievai Šmidrei komentēt policijas rīcībā esošo informāciju. 

Valts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Šmidre informē, ka 21.decembrī Jēkabpilī pie daudzstāvu mājas ir atrasts sievietes līķis. Šobrīd policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka nav noticis noziedzīgs nodarījums un tā bijusi pašnāvība. Par notikušo policijā ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XII nodaļas, kā arī ir nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze.

Valsts policija apstiprina, ka ir atstāta arī pirmsnāves vēstule, tomēr policija vērš uzmanību, ka šobrīd publiski izskanējusī informācija par tās saturu absolūti neatbilst patiesībai.

Valsts policija aicina respektēt aizgājušās tuvinieku mieru.

Atstājiet komentāru