2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

SIA “Jēkabpils autobusu parks” aicina piedalīties sabiedriskā transporta pasažieru aptaujā

SIA “Jēkabpils autobusu parks” aicina piedalīties sabiedriskā transporta pasažieru aptaujā

SIA “Jēkabpils autobusu parks” (JAP) līdz 30.aprīlim veiks sabiedriskā transporta pasažieru aptauju, informē uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Valda Priekule.

Anketa aizpildīšanai elektroniskā formātā ir pieejamas Jēkabpils uzņēmuma mājaslapā www.jekabpilsap.lv. saitē  https://www.visidati.lv/aptauja/1838742664/. Aptaujas anketa būs pieejama arī  vairākās pašvaldības izglītības un kultūras iestādēs. Intervētājs respondentus uzrunās pilsētas maršruta autobusos un pieturvietās. 

 Uzņēmuma Pārvadājumu daļas vadītāja Aija Vetere skaidro, ka  uzņēmuma galvenais mērķis ir nodrošināt pasažieriem iespējas pārvietoties mūsdienīgos, ērtos, drošos un vidi mazāk piesārņojošos autobusos ne tikai pilsētā, bet arī piepilsētas  ciematos. 

- Šai aptaujā visvairāk vēlamies uzzināt, vai novada iedzīvotājus apmierina pērn at-klātie jaunie maršruti   Salas KN – Ābeļu pamatskola, Brodi – “Vārpa” un  Meža-parks – Kalmītes, vai tie būtu saglabājami arī turpmāk. No līdzšinējām aptaujām esam secinājuši, kas pasažierus apmierina, ko varam uzlabot mēs un ko var darīt paši pasažieri, lai brauciens būtu patīkamāks. Lai uzlabotu mūsu pakalpojuma kva-litāti, visvairāk mums noder  konkrētas norādes uz trūkumiem, ieteikumi, fakti par ceļā piedzīvoto un redzēto. Protams, patīkami ir izlasīt arī pozitīvas atsauksmes par izpalīdzīgiem  un laipniem darbiniekiem. Būsim pateicīgi par jūsu  ieinteresētību un atsaucību, - teic Aija Vetere. 

Aptaujas rezultāti tiks apkopoti līdz 10. maijam un publiskoti uzņēmuma mājaslapā www.jekabpilsap.lv.

Atstājiet komentāru