2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Otrdien Jēkabpilī dzēsts ugunsgrēks garāžā Ķieģeļu ielā

Otrdien Jēkabpilī dzēsts ugunsgrēks garāžā Ķieģeļu ielā

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigāde saņēma 15 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu un piecus uz glābšanas darbiem, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Plkst. 15.09 Jelgavas, Dobeles un Kalnciema ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jelgavas novada Glūdas pagastu, kur dega mežs 1,02 hektāru platībā. Ugunsgrēka dzēšanas darbos līdzās autocisternām tika iesaistīti arī kvadricikli un drons ugunsgrēka novērtēšanai no augšas. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā noslēdza plkst. 19.00 un dzēšanas darbus turpināja Valsts meža dienests. 

Pēcpusdienā Ķieģeļu ielā Jēkabpilī dega garāža un vairākās vietās atkritumi kopumā 200 m2 platībā. 

Vakarā Bauskas novada Vecumnieku pagastā dega kūla un meža zemsedze 2 hektāru platībā. 

Plkst. 19.05 Bauskas un Iecavas ugunsdzēsēji glābēji devās uz Bauskas novada Vecumnieku pagastu, kur dega šķūnis 10 m2, saimniecības ēka 1 m2 un kūla 2 hektāru platībā. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst. 20.42. 

Pēcpusdienā Rīgas ielā Jēkabpilī dega kūla un niedres 12 hektāru platībā. Kūlas ugunsgrēki dzēsti arī Zaļajā ielā Tukumā 30 m2 platībā un Jēkabpils novada Salas pagastā 1500 m2 platībā.
Vakarpusē Dārza ielā Bauskā ugunsdzēsēji glābēji no piecstāvu dzīvojamās mājas jumta noņēma atrautu šīfera loksni.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 73 izsaukumus – 43 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem 11 bija kūlas un septiņi meža ugunsgrēki, 23 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru