2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Salas pagasta pasta nodaļā līdz 31.oktobrim testēs darbalaika izmaiņas

Salas pagasta pasta nodaļā līdz 31.oktobrim testēs darbalaika izmaiņas

Lai izprastu klientu vēlmes un nodrošinātu ērtākās pakalpojumu sniegšanas iespējas, Jēkabpils novada Salas pasta nodaļa no 2022.gada 1.septembra līdz 31.oktobrim strādās testa režīmā – katru darbdienu, no pirmdienas līdz piektdienai, no plkst.8 līdz 12.30, informē Latvijas pasta Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa.

Testa darbalaiks par pusstundu atšķiras no esošajām darba stundām, un tā nepieciešamība saistīta ar Salas pasta nodaļas darbinieku novērojumiem, ka pirms plkst.8 pakalpojumu pieprasījuma faktiski nav, bet ir svarīgi tos nodrošināt plkst.12. Pamatojoties uz testa režīma laikā iegūtajiem rezultātiem, tiks pieņemts lēmums, vai Salas pasta nodaļas darbalaiks šādā veidā jāmaina pastāvīgi. 

Klientu pasta pakalpojumu izmantošanas paradumi Salas pagasta Salas pasta nodaļā Susējas ielā 9a liecina, ka klientiem nav būtiski saņemt pakalpojumus pirms plkst.8 no rīta, bet pakalpojumu pieprasījums vērojams plkst.12. 

Tāpēc Salas pasta nodaļai no 1.septembra līdz 31.oktobrim testa režīmā tiek mainīts darbalaiks. Nodaļa šajā periodā strādās pirmdienās–piektdienās no plkst.8 līdz 12.30, lai izanalizētu pakalpojumu pieprasījumu un pieejamību, kas ļautu pieņemt lēmumu, vai šādu darbalaiku pēc testa perioda beigām noteikt pastāvīgi.

Atstājiet komentāru