2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jēkabpilī, uz tilta pār Daugavu notikusi četru automašīnu sadursme, izveidojies sastrēgums (FOTO)

Aculiecinieki informē, ka Jēkabpilī uz tilta pār Daugavu piktdienas pievakarē notikusi četru automašīnu sadursme. Avāriju ķēde, kad cita mašīna ieskrien citā izveidojusies, braucot virzienā no Jēkabpils uz Krustpili. Pēc aculiecinieku sniegtās informācijas, cilvēki nav cietuši, bojāti transporta līdzekļi. Kamēr uz notikuma vietu tika gaidīta policija, avārijas noformēšanai, izveidojās pamatīgs sastrēgums.

VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņā informē, ka "30. septembrī Jēkabpilī pa Rīgas ielu uz tilta pār Daugavu vīrietis vadīja automašīnu „Opel Vivaro-B” un uzbrauca priekšā esošajai automašīnai „Opel Zafira”, savukārt cits vīrietis vadīja automašīnu „Audi 80” un uzbrauca priekšā esošajai automašīnai „BMW 320”. Abos gadījumos transportlīdzekļu vadītāji noformēja saskaņotos paziņojumus."

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Iedzīvotājs
    02.10.2022 09:37
    Nav jau brīnums ka saskrējās, Jēkabpilī nemāk praktiski neviens braukt. Nemāk pa apļiem braukt, kā to paredz ceļu noteikumi (iekšējā un ārējā josla) . Nemāk ieturēt atļauto ātrumu 50km/h. Bet velkas uz 35-40 km/h no hesīša līdz vecpilsētas laukumam.

Atstājiet komentāru