2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Ugunsgrēkā Aizkraukles novadā cieta cilvēks, Jēkabpilī Pils rajonā dzēsti degoši atkritumi

Ugunsgrēkā Aizkraukles novadā cieta cilvēks, Jēkabpilī Pils rajonā dzēsti degoši atkritumi

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 22. novembra plkst. 6.30 līdz 23. novembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma piecus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, vienu uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Vakar plkst. 07.46 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Lāču ielu Jelgavā, kur divstāvu ražošanas ēkas pirmā stāva kokapstrādes ceha nodalījumā dega malka un atgriezumi 20 m2 platībā. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 10.09. 

Plkst. 04.26 VUGD saņēma izsaukumu uz Aizkraukles novada Daudzeses pagastu, kur vienstāva dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā konstatēts, ka ēkas dzīvojamā istabā deg atpūtas krēsls un grīda 2 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki, no kuriem viens cieta. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 05.44.  
Vakarā Pils rajonā Jēkabpilī atklātā teritorijā dega atkritumi 3 m2 platībā. 
    
VUGD aizvadītajā diennaktī kopumā saņēma 32 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 uz glābšanas darbiem, bet vēl astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru