2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, Jaunā ielā piektdien izcēlies ugunsgrēks divstāvu dzīvojamā mājā (FOTO, VIDEO)(PAPILDINĀTS)

  • 03 marts 2023 --

(Papildināts viss teksts atbilstoši VUGD sniegtajai jaunākajai informācijai)

Aculiecinieki informēja Radio1.lv, ka piektdien ap pusdienlaiku izcēlies ugunsgrēks divstāvu dzīvojamā mājā Jēkabpilī, Jaunā ielā. Ēkas augšējais stāvs dedzis ar atklātu liesmu. Sazinājāmies ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecāko inspektori Viktoriju Gribusti un lūdzām sniegt plašāku informāciju par notikušo.

Viktorija Gribuste informēja, ka:  “Plkst. 12.40 VUGD saņēma informāciju, ka Jaunajā ielā Jēkabpilī dzīvojamā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās mājas jumts deg pilnā platībā un liesmas strauji turpina izplatīties. Ēkas pirmais stāvs dega 25 m2, otrais stāvs 25 m2  un mansardstāvs 96 m2  platībā.  

Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki. Ugunsdzēsēju glābēju darbu apgrūtina tas, ka pastāvēja ēkas konstrukciju sabrukšanas draudi un jumta pakojums un siltinājums ar skaidām.  

Notikuma vietā strādāja Jēkabpils, Pļaviņu, Aknīstes un Līvānu ugunsdzēsēji glābēji un tie noslēdzās plkst. 17.06.”

Aculiecinieka video un foto

Komentāri (0-3/3)

  • Es
    03.03.2023 18:02
    Kāpēc ir jābildē cita nelaime. Super "aculiecinieki". Kauns.
  • jecis
    03.03.2023 17:42
    briesmīgi...tagad skaidrs, kas tie bija par trakiem dūmiem, ko no liela attāluma redzēt varēja...cerams iedzīvotājiem ir kur palikt, ziema tomēr....
  • Sprukt
    03.03.2023 16:18
    Cilvekiem liela nelaime! Bet jekabpilii ir pietiekami daudz bezkaunigu cilveku, kuriem sava dzive nav interesanta tapec tie loznaa pa sveshiem nodegushiem ipashumiem, fotografee un ko tik vel ne, ir ari daudz siiko, kuri tas vietas demole un spelejas ar uguni apdraudot arii kaiminus, gadijuma ja tur paliks tukss, silti iesaku padomat par apsardzi

Atstājiet komentāru