2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils dzīvnieku patversme aicina adoptēt dzīvnieku- senioru!

Jēkabpils dzīvnieku patversme aicina adoptēt dzīvnieku- senioru!

Jēkabpils dzīvnieku patversmē šobrīd dzīvo 20% suņi un kaķi seniori- dzīvnieki, kuri sasnieguši 8 gadu vecumu. Pieaugot patversmes dzīvnieka gadu skaitlim, pieaug arī dzīvnieka risks palikt patversmē līdz mūža galam, tāpēc Jēkabpils dzīvnieku patversme sadarbībā ar Labdarības fondu Sofi aicina iedzīvotājus sniegt mājas dzīvniekiem- senioriem un saņemt fonda Sofi atbalstu dzīvnieka veselības aprūpei, informē Jēkabpils dzīvnieku patversme.

Senioru adopcijas programmas galvenais mērķis ir sniegt finansiālu atbalstu saimniekiem, kuri no patversmes adoptējuši dzīvnieku-senioru. Cilvēki bieži vien baidās adoptēt suni vai kaķi senioru, tāpēc, ka nav gatavi papildu izmaksām par dzīvnieka šķietami sarūkošo veselības stāvokli.



Labdarības fonds Sofi aicina neticēt maldiem un izvēlēties mīluli, kas būs ne vien mierīgs un prognozējams, bet arī veltīs saimniekam neizmērojamu pateicību un mīlestību! Piedaloties Senioru adopcijas programmā, saņemsiet labdarības fonda Sofi atbalstu ikgadējo veterinārmedicīnisko izdevumu, tai skaitā analīžu, profilaktisko pārbaužu, traumu un ārkārtas gadījumu izdevumu nosegšanu apmērā līdz 250 eiro.

Programmā iespējams piedalīties ikvienam, kurš programmas laikā Jēkabpils dzīvnieku patversmē adoptējis dzīvnieku-senioru (vecāku par 8 gadiem). Informāciju par šobrīd patversmē esošajiem dzīvnieciņiem iespējams uzzināt mājaslapā www.jekabpilspatversme.lv, vai zvanot patversmes kopējai pa tālruni 28342253.

Avots: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru