2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Pagājušajā naktī dzēsts ugunsgrēks dzīvojamā mājā Krustpils pagastā

Pagājušajā naktī dzēsts ugunsgrēks dzīvojamā mājā Krustpils pagastā

Aizvadītajās trijās diennaktīs, laika posmā no 24. marta plkst. 6.30 līdz 27. marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 18 izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem un vēl seši izsaukumi bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

 Sestdien no rīta Aizkraukles novada Jaunjelgavā pēc ceļu satiksmes negadījuma, kurā bija iesaistītas divas vieglās automašīnas, ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnu akumulatora klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. 

Pēcpusdienā Jelgavas novada Cenu pagastā dega vienstāva pirts ēka pilnā 15 m2 platībā. 

Sestdien vakarpusē Akadēmijas ielā Jelgavā ugunsdzēsēji glābēji ar autokāpnes palīdzību nocēla cilvēku, kas uz pacēlāja manipulatora atradās 10 metru augstumā un tā tehnisku problēmu dēļ netika lejā. 

Svētdien Tukuma novada Lapmežciema pagastā vienstāva dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 1 m2 platībā. 

Divos dienā Bērzes ielā Dobelē piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva balkonā dega sadzīves mantas 1 m2 platībā. 

Naktī uz pirmdienu, plkst. 00.58, ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jēkabpils novada Krustpils pagastu, kur vienstāva dzīvojamā mājā dega starpstāvu pārsegums 2 m2 platībā. 

Visā Latvijā aizvadītajās diennaktīs VUGD saņēma 118 izsaukumus – 32 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā trīs uz kūlas un vienu uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 58 uz glābšanas darbiem, bet 28 izsaukums bija maldinājums.

Atstājiet komentāru