2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Sēlpils pagastā dzēsta degoša automašīna

Sēlpils pagastā dzēsta degoša automašīna

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 29. maija plkst. 6.30 līdz 30. maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 10 izsaukumus – sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums. 

Jelgavas novada Cenu pagastā dega kūla 80 m2 platībā, bet Kārklu ielā Jelgavā – 40 m2 platībā. Bauskas novada Rundāles pagastā dega koka stumbrs 12 m2 platībā. 

Neilgi pēc sešiem vakarā pēc ceļu satiksmes negadījuma Dārznieku ceļā Bauskā ugunsdzēsēji glābēji ar absorbentu savāca uz ceļa braucamās daļas no automašīnām izlijušo šķidrumu. 

Desmitos vakarā Auseklīša ielā Jēkabpilī piecstāvu neapsaimniekotas ēkas pagrabā dega atkritumi 10 m2 platībā. 

Neilgi pirms pusnakts Jēkabpils novada Sēlpils pagastā dega vieglā automašīna 6 m2 platībā. 

Pusvienos naktī Jelgavas novada Svētes pagastā trīsstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas 1 m2 platībā. Ugunsgrēks nodzēsts pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 55 izsaukumus – 28 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā septiņus uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu un sešus uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru