2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpilī dzēsts ugunsgrēks kokapstrādes uzņēmumā

Jēkabpilī dzēsts ugunsgrēks kokapstrādes uzņēmumā

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma piecus izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem un vēl trīs izsaukumi bija maldinājums, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste. 

Vakar Pēcpusdienā Jēkabpilī, Mālu ielā kokapstrādes uzņēmuma teritorijā dega šķelda 5 m2 platībā. Ugunsgrēku darbinieki nodzēsa pirms VUGD ierašanās. 

Vakar deviņos no rīta E.Virzas ielā Iecavā ar absorbentu savākta uz ceļa braucamās daļas no traktora viena kilometra garumā noplūdusi eļļa. 

Neilgi pēc četriem pēcpusdienā Torņa ielā Iecavā dega mikroautobuss 8 m2 platībā. 

Plkst. 23.19 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Jelgavas novada Cenu pagastu, kur dega saimniecības ēka, tajā esošie sadzīves priekšmeti un kokmateriāli, kā arī piebūve kopumā 45 m2 platībā. Dzēšanas darbi noslēdzās pēc divām stundām. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 41 izsaukumu – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru