2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

VUGD Kūku pagastā palīdz cilvēkam izkļūt no grāvī iebraukušas automašīnas

VUGD Kūku pagastā palīdz cilvēkam izkļūt no grāvī iebraukušas automašīnas

Aizvadītajās trijās diennaktīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 18 izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, astoņus uz glābšanas darbiem un vēl seši izsaukumi bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste. 

Piektdien pusdienlaikā Jēkabpils novada Kūku pagastā ugunsdzēsēji glābēji no vieglās automašīnas, kas atradās grāvī, izcēla cilvēku, kuru nodeva NMPD darbiniekiem. 

Četros pēcpusdienā Jēkabpils novada Dignājas pagastā dega vieglā automašīna un no tās aizdegās arī sausā zāle. Kopējā degšanas platība bija 48 m2.

Sestdien Dobelē no rīta pēc vieglās automašīnas sadursmes ar meža dzīvnieku ugunsdzēsēji glābēji ar absorbentu sakārtoja ceļa braucamo daļu. 

Pusdienlaikā Jelgavas novada Kalnciema pagastā dega vieglās automašīnas motortelpa 1 m2 platībā. 
Septiņos vakarā ugunsdzēsēji glābēji devās uz Tukuma novada Pūres pagastu, kur bija avarējusi vieglā automašīna. Ugunsdzēsēji glābēji vienam cilvēkam palīdzēja izkļūt no transportlīdzekļa, bet vēl viens no tā ārā tika pats saviem spēkiem. 

Desmitos vakarā Tukuma novada Smārdes pagastā dega pirts ēka 15 m2 platībā. 

Svētdien pēcpusdienā pēc ceļu satiksmes negadījuma Tukuma novada Smārdes pagastā ugunsdzēsēji glābēji atvienoja transportlīdzekļu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu. Negadījumā cieta pieci cilvēki, kas no transportlīdzekļiem izkļuva paši saviem spēkiem. 

Aizvadītajās diennaktīs VUGD kopumā saņēma 142 izsaukumus – 48 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 53 uz glābšanas darbiem, bet 41 izsaukums bija maldinājums.

Atstājiet komentāru