2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Otrdienas vakarā Jēkabpilī, Brīvības ielā daudzdzīvokļu māja dzīvoklī dzēsts degošs dīvāns

Otrdienas vakarā Jēkabpilī, Brīvības ielā daudzdzīvokļu māja dzīvoklī dzēsts degošs dīvāns

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma deviņus izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, četrus uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums, informē VUGD pārstāve Viktorija Gribuste. 

Plkst. 19.39 VUGD saņēma izsaukumu uz Bauskas novada Īslīces pagastu, kur vienstāva daudzdzīvokļu mājas vienā no dzīvokļiem dega dīvāns un sadzīves mantas 2 m2 platībā. Mēģinot nodzēst degošo dīvānu, cieta viens cilvēks. Ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā noslēdza plkst. 20.17.

Astoņos vakarā Aizkraukles novada Sērenes pagastā atklātā teritorijā dega atkritumi 4 m2 platībā, bet desmitos vakarā Brīvības ielā Jēkabpilī divstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas pie apkures ierīces 0,1 m2 platībā. 

Naktī Tukuma novada Slampes pagastā ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nokritušu koku un atbrīvoja brauktuvi. 

Puspiecos no rīta Aizkraukles novada Jaunjelgavā vienstāva dzīvojamā mājā dega koka starpsiena 3 m2 platībā. 
    
Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 43 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 24 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru