2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Jēkabpilī dzēsts ugungrēks dzīvojamā mājā

Jēkabpilī dzēsts ugungrēks dzīvojamā mājā

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 11 izsaukumus – četrus uz ugunsgrēku dzēšanu, sešus uz glābšanas darbiem un viens izsaukums bija maldinājums.

Vakar no rīta saņemts izsaukums uz Dobeles novada Tērvetes pagastu, kur vircas lagūnā uz ledus atradās divas stirnas. Ugunsdzēsēji glābēji abus dzīvniekus, no kuriem viens bija jau gājis bojā, nogādāja krastā.

Ap trijiem dienā Dārznieku ielā Jēkabpilī vienstāvu dzīvojamā mājā dega starpstāvu pārsegums un siena 12 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās trīs cilvēki.

Plkst. 18.39 VUGD saņēma izsaukumu uz Bauskas novada Gailīšu pagastu, kur četrstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī uz palodzes dega sadzīves mantas 0.5 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glabēju ierašanās no mājas evakuējās 16 cilvēki.

Bērzes ielā Dobelē atklātā teritorijā dega atkritumu konteiners 2 m2 platībā.

Naktī Indrānu ielā Jelgavā dega vieglā automašīna 6 m2 platībā.

Jēkabpils novada Viesītes pagastā un Aizkraukles novada Sunākstes pagastā ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja nolūzušus kokus un atbrīvoja brauktuves.

Dobeles novada Bērzes pagastā vienstāva dzīvojamā mājā dega sodrēji 1 m2 platībā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 62 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 41 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Atstājiet komentāru