2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Turpinās pieteikšanās Zemgales biznesa forumam

Turpinās pieteikšanās Zemgales biznesa forumam

Turpinās pieteikšanās Zemgales biznesa forumam "Pieredze un atbalsts eksporta veicināšanai", kas 16.aprīlī notiks Jēkabpilī, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) pārstāve Inese Raiba.

Biznesa foruma programma paredzēta, lai sniegtu informāciju un atbalstu uzņēmējiem, kas vēlas attīstīt savu biznesu un paplašināt klātbūtni eksporta tirgū.

Atklāšanas uzrunas sniegs Zemgales plānošanas reģiona izpilddirektors Valdis Veips, LTRK Zemgales reģiona padomes priekšsēdētājs Imants Kanaška, kā arī Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis.

Pasākuma laikā tiks piedāvāta informācija un diskusija par dažādiem uzņēmējdarbības atbalsta pasākumiem Zemgales plānošanas reģionā, LTRK sniegtajiem pakalpojumiem uzņēmēju eksportspējas veicināšanai, "Altum" un LIAA atbalstu eksporta attīstībā.

Tāpat uzņēmēju pārstāvji dalīsies savā pieredzē un stāstīs par pārdošanas kanāliem un e-komercijas platformām eksporta attīstībā. Pasākuma laikā būs paredzētas tīklošanās pauzes, kā arī ekskursija pa viesu namu "Zīles".

Pasākums ir bez maksas, ar iepriekšēju reģistrāciju "saite.lv/gRBj".

Atstājiet komentāru