2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpilī medniekus aicina piedalīties seminārā «Aktualitātes medību jomā 2024»

Jēkabpilī medniekus aicina piedalīties seminārā «Aktualitātes medību jomā 2024»

Mežu konsultāciju pakalpojumu centra (MKPC) Sēlijas nodaļa rīko vērtīgu un aktuālu klātienes bezmaksas semināru:  Aktualitātes medību jomā 2024.  Seminārs norisināsies ceturtdien, 18.aprīlī pulksten 10.00 Jēkabpils mežniecībā, Mežrūpnieku iela 2a, uz to aicināti visi interesenti.

Kopā ar Valsts meža dienesta Medību daļas vadītāju Valteru Lūsi būs iespēja noskaidrot grozījumus medību noteikumos, aplikāciju "Mednis" un izmaiņām nomedīto dzīvnieku reģistrēšanas kārtībā, kā arī citas aktualitātes. Savukārt ar  Latvijas mednieku savienības Nacionālās padomes locekli un Latvijas Mednieku apmācības centra pasniedzēju Ēriku Ozolu būs iespēja izzināt šī brīža problemātiku medniecībā, tai skaitā problēmas un prognozes, kas skar arī lielo plēsēju, tai skaitā vilku, tematu.

Tā ir lieliska iespēja esošiem un topošiem medniekiem zinošos lektorus satikt klātienē un uzdot sev interesējošos jautājumus par svarīgākajām aktualitātēm  medību jomā.

Pieteikšanās klātienes semināram šeit: https://forms.gle/LnHZj5YJn47RrC7j6. Pieteikties iespējams  arī zvanot: MKPC Sēlija, tālrunis: 26534704. Pieteikšanās obligāta! Dalība seminārā ir bez maksas.

Šogad paredzētas arī iepriekš mednieku atzinīgi novērtētas mācības - 1., kā arī  2. līmeņa “Savvaļas dzīvnieku slimības, medījuma gaļas higiēna un pārtikas drošība” (ar ES finansējumu). Par to norisi tiks informēts vēlāk.

Atstājiet komentāru