2024.gada 8. septembris

Ilga

Jēkabpilī norisināsies tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup"

Jēkabpilī norisināsies tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup"

Šodien plkst.18 Jēkabpilī, atpūtas kompleksā "Zīles", norisināsies tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup - Jēkabpils", portālu Radio1.lv informēja pasākuma organizatore un Digitālo inovāciju parka vadītāja Agate Ambulte.

Tīklošanās pasākumā aicināti piedalīties informācijas tehnoloģiju (IT) jomas uzņēmumi, profesionāļi, kā arī jebkurš, kam ir interese par tehnoloģijām un digitalizāciju. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, kā uzņēmuma procesu digitalizācija var palīdzēt uzņēmuma attīstībā, kā arī iegūt padomus par IT karjeras uzsākšanu.

Tīklošanās pasākums "IT Waffle Meetup" norisinās neformālā gaisotnē. Šajā pasākumā ar padomiem un pieredzi dalīsies Pēteris Kreilis, Pauls Siliņš un Verners Gavilovskis.

"Šie pasākumi ir ideāls veids, kā stiprināt vietējās kopienas, kas apvieno gan pašreizējos, gan nākotnes IT speciālistus un uzņēmējus. Vienkārši satiekoties un sarunājoties, uzņēmēji var labāk saprast un noteikt, kādos procesos var būt noderīga digitalizācija," pārliecināta Ambulte.

Pēc viņas paustā, "IT Waffle Meetup" ir arī lieliska iespēja satikt cilvēkus ar līdzīgām interesēm, pārrunāt nozīmīgus jautājumus un vienkārši patīkami pavadīt vakaru.

Atstājiet komentāru