2024.gada 1. jūlijs

Imants, Ingars, Intars, Rimants

Sēlpilī trešdienas pēcpusdienā dīķī noslīka cilvēks (PAPILDINĀTS)

Sēlpilī trešdienas pēcpusdienā dīķī noslīka cilvēks (PAPILDINĀTS)

(Papildināts. Pievienots teksts no 3.rindkopas)

Ar Radio1.lv sazinājās iedzīvotājs no Sēlpils un informēja, ka trešdien pēcpusdienā tur noticis traģisks negadījums – pagasta centra publiskajā dīķī noslīcis cilvēks. 

Aculiecinieks zināja teikt, ka bojā gājušais bijis vīrietis gados. Notikuma vietā bijusi izsaukts ugunsdzēsības glābšanas dienests, ātrā palīdzība un policija.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Anete Strazdiņa informē, ka izsaukums uz Sēlpili saņemts pēcpusdienā. Ugunsdzēsēji glābēji no ūdenstilpes izcēluši bojā gājušo. Izmeklēšanu par negadījumu veic valsts policija.

Jēkabpils daļas ugunsdzēsēji glābēji šonakt plkst. 03.44 VUGD saņēma izsaukumu uz Ķieģeļu ielu Jēkabpilī, kur dega dārza māja 30 m2 platībā. Plkst. 05.42 ugunsgrēks likvidēts. 

Tāpat arī Jēkabpils daļas ugunsdzēsēji glābēji vakar plkst. 20.48 saņēma izsaukumu uz Rīgas ielu Līvānos, kur piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī dega siena 1 m2 platībā. Plkst. 21.12 darbs notikuma vietā noslēdzās. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 68 izsaukumus – 19 uz ugunsgrēku dzēšanu, 33 uz glābšanas darbiem, bet 16 no izsaukumiem bija maldinājumi.  Tajā skaitā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona pārvalde saņēma 11 izsaukumus – piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, divus uz glābšanas darbiem un vēl četri izsaukumi bija maldinājumi. 

Attēlā: Dīķis, kur notika negadījums
Aculiecinieka foto

Komentāri (0-9/9)

  • Alise Strode
    27.06.2024 16:49
    Vispār jau bērnu laukums vēl ir tapšanas procesā un ir aizlieguma lentas. Šajās dienās jau tiek uzstādīts žogs,kas norobežo spēļu laukumu no dīķa. Pirms komentē, pārliecinies par informāciju!
  • Ilzee
    27.06.2024 16:02
    Nu viens no reālākajiem risinājumiem varētu būt, dīķa nožogošana
  • Es
    27.06.2024 15:24
    Kena parkā arī rotaļu laukums un dīķis! Ko tagad? Aizbērt dīķi? Vai novākt rotaļu laukumu? A???
  • Kaspars
    27.06.2024 15:24
    Mēs Jāņos bijām ciemos pie radiem Sēlijā, un bijām šokā, par to bērnu laukumu, saviem bērniem noteikti aizliegtu apmeklēt šo laukumu.
    Ja būtu šī pagasta iedzīvotājs, noteikti informētu @beztabu, lai risina šo jautājumu, vēl jo vairāk tagad, kad tajā dīķī kāda ir noslīcis
  • Ilzee
    27.06.2024 14:57
    Par bērnu laukumu pilnīga taisnība, iepriekšējiem komentētājiem, tā ir bezatbildība no vadības un uzstādītāju puses.
    Vai nu pašiem nav bērnu, vai arī pilnīgi vienalga, kas notiek ar bērniem.
    Ceru, ka atbildīgie, to laukumiņu tomēr kautkur pārbīdīs, jo vietas pagastā ir pietiekoši, lai nebūtu bērnu laukums jāuzstāda dīķa malā.
  • Jānis
    27.06.2024 14:20
    A man ir jautājums, kādā sakarā vispār pie tā dīķa, pie pašas malas ir uzbūvēts bērnu laukumiņš? Vēl kādu nelaimi grib sagaidīt?
  • Mila
    27.06.2024 06:31
    Tak rakstīts, ka slīkušais bijis cilvēks gados, kāds tam sakars ar bērniem un rotaļu laukumu ???
  • Zinātājam
    26.06.2024 22:24
    Bārzdiņai vajadzēja stāvēt pie tā dīķa un vaktēt? Un Ragainim jāstāv pie Radžiem un jāvaktē? Bet varbūt pašiem cilvēkiem, kas dzīvojas pie ūdens vai palaiž pie tā savus bērnus, būtu jāuzņemas kaut kāda atbildība?
  • Zinātājs
    26.06.2024 21:35
    Es ceru, ka Jēkabpils novada pašvaldības amatpersonas uzņemsies atbildību un Salas pagasta pārvaldes vadītāja Anita Barzdiņa uzrakstīs atlūgumu par amatpersonas bezdarbību un Jēkabpils novada pašvaldības izpilddirektora vietniece saņems vismaz piezīmi par padoto darbinieku nekotrolēšanu. Jo precīzi pie šī nelaimīgā dīķa malā 13.06.2024.g. tika izbūvēts bērnu rotaļu laukums...ilgi nelaime nebija jāgaida...trīs līķi viena gada laikā ir par daudz... tīrāka amatpersonu nolaidība vai bezdarbība...

Atstājiet komentāru