2024.gada 4. jūlijs

Sandis, Uldis, Ulvis

Jēkabpils pilsētas svētku laikā notiks “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts (FOTO)

Sestdien, 6. jūlijā, Jēkabpils pilsētas svētkos no plkst. 12.00 Kena parkā notiks jau ceturtais šī gada “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta posms, kurā uzzināsim ātrākos rāpotājus Sēlijā. Jēkabpilī čempionāts norisināsies jau otro reizi, portālu Radio1.lv informēja “Lidl Latvija” pārstāve Zane Neļķe.

Reģistrācija “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātam notiks īpaši dekorētā un labi pamanāmā teltī pirms čempionāta sākuma Kena parkā. Dalībai čempionātā ir aicināts piedalīties ikviens mazulis vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem, demonstrējot savas prasmes teju 4 metrus garajā trasē. Rāpošanas čempionātā būs iespēja piedalīties laika posmā no plkst. 12.00 līdz 15.00.

Neatkarīgi no sasniegtā rezultāta ikviens brašais čempionāta dalībnieks saņems gardas un veselīgas veicināšanas balviņas, savukārt 3 ašākie rāpotāji un to vecāki saņems īpašas balvas, kā arī dāvanu karti no čempionāta rīkotāja “Lidl Latvija”.

Nelielu negadījumu risināšanai mazajiem sportistiem būs pieejama arī bezmaksas “Lupilu” autiņbikšu nomaiņas stacija.

“Sēlijas mazuļi un vecāki, esam priecīgi jūs satikt Jēkabpilī! Ticam, ka Jēkabpils pilsētas svētkos “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts sniegs jaukas emocijas visiem skatītājiem un mazie sportisti sasniegs ievērojamus rezultātus!" norāda “Lidl Latvija” pārstāve Zane Neļķe.

Jēkabpils mazuļiem un viņu vecākiem būs gods turpināt “Lupilu” rāpošanas čempionātu, kas tika aizsākts maija sākumā Rīgā, turpinājās Jelgavā un Liepājā. Kopumā šajā gadā plānoti seši mazuļu rāpošanas čempionāta posmi. 

Foto: Lidl Latvija

Atstājiet komentāru