2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Jēkabpils Zemessardzes 56. kaujas nodrošinājuma bataljons 32.vasaras sporta spēlēs izcīna 1.vietu (FOTO)

20.-21. jūlijā, Bauskas novada Vecumnieku apvienības teritorijā norisinājās Zemessardzes 32.vasaras sporta spēles, kur kopvērtējumā 1. vietu ieguva Zemessardzes  3.Latgales brigādes 56.kaujas nodrošinājuma bataljons (56.KNB), kas dislocējies Jēkabpilī, informē bataljona pārstāve Justīne Iie-Fomičeva. 

Viņa informē, ka
 

četrās disciplīnās Zemessardzes 56. KNB ieguva 1. vietas, divās – 2. vietas un  vienā – 3. vietu. Četri 56. KNB karavīri pārstāvēja arī Zemessardzes  3.Latgales brigādi virves vilkšanā, kur arī izcīnīja 1.vietu un veicināja 3.Latgales brigādes uzvaru Zemessardzes brigāžu konkurencē.


Justīne Iie-Fomičeva stāsta, ka sacensībās  kopumā tika aizvadītas 14 disciplīnas: pludmales volejbols, 3×3 basketbols, minifutbols, veiklības braucieni, t.s. „Zemessargu pastaigas” disciplīna -  pārvarot šķēršļu joslas, vairākās „Militarizētās stafetes” vingrinājuma variācijās – sieviešu un vīru konkurencē, orientēšanās vingrinājumi, peldēšanas stafete, šahs, komandieru un virsseržantu daudzcīņas vingrinājums, tautas bumba un virves vilkšana, kā arī dueļi šaušanas disciplīnās.

Zemessardzes Vasaras sporta spēles ir ilgi kopta tradīcija, kas aizsākusies 1992. gada vasarā, kad nesen dibinātās organizācijas sportiskākie zemessargi ar Zemessardzes vadības atbalstu vienojās par šāda pasākuma nepieciešamību. Sporta spēles stiprina karavīru, zemessargu un nozares darbinieku sadarbību ikdienā.

Justīne Iie-Fomičeva uzsver, ka par sporta spēlēm paldies jāteic organizatoriem, dalībniekiem un atbalstītājiem! “Kopā mēs esam visspēcīgākie!”

Atstājiet komentāru