2024.gada 22. oktobris

Irīda, Īrisa

No 4. novembra izmaiņas trīs reģionālo autobusu maršrutos Jēkabpils novadā

No 4. novembra izmaiņas trīs reģionālo autobusu maršrutos Jēkabpils novadā

Lai skolēni pēc mācībām Zasas vidusskolā un ārpusskolas izglītības aktivitātēm vakaros varētu nokļūt mājās Slatē, no šī gada 4. novembra veiktas izmaiņas reģionālo autobusu maršrutos Zasa–Ģērķēni–Slate–Rubeņi, Jēkabpils–Zasa–Slate–Rubeņi un Jēkabpils–Dunava, portālu Radio1.lv informēja VSIA “Autotransporta direkcija”.


Reģionālas nozīmes autobusu maršruta nr. 5736 Zasa–Ģērķēni–Slate–Rubeņi pēcpusdienas reisu vietā, kad autobuss no Zasas izbrauca plkst. 15.50, turpmāk no šīs pieturas mācību gada laikā būs reisi plkst. 16.30 un autobuss līdz pieturai Rubeņi brauks otrdienās, ceturtdienās, savukārt līdz pieturai Slate brauks pirmdienās, trešdienās un piektdienās.

Reģionālās nozīmes maršrutā nr. 5061 Jēkabpils–Zasa–Slate–Rubeņi pēcpusdienās autobuss no pieturas Rubeņi otrdienās, ceturtdienas mācību gada laikā izbrauks 45 minūtes vēlāk – plkst. 17.30 (līdz šim – plkst. 16.45), kā arī no pieturas Slate pirmdienās, trešdienās un piektdienās mācību gada laikā izbrauks vēlāk - plkst. 17.20 (līdz šim – plkst. 16.35).

Reģionālās nozīmes maršrutā nr. 6967 Jēkabpils–Dunava izmaiņas vakara reisu izpildē no Jēkabpils autoostas: autobuss laikā izbrauks 40 minūtes vēlāk – plkst. 18.55 (līdz šim – plkst. 18.15), kā arī turpinās no pirmdienas līdz ceturtdienai kursēt mācību gada laikā, bet piektdienās visu gadu.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos autobusu maršrutos nodrošina SIA “Tukuma Auto”. Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Zemgales plānošanas reģionu.

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru