2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Volejbola nedēļas nogale Jēkabpilī

Volejbola nedēļas nogale Jēkabpilī

Lielais volejbols atgriežas Jēkabpilī ar vēl nebijušu notikumu. Šajā nedēļas nogalē – 16. un 17. novembrī Jēkabpils Sporta namā un Jēkabpils 2. vidusskolas zālē risināsies Latvijas čempionāta volejbolā 1. līgas un Latvijas un Igaunijas apvienotā vīriešu volejbola čempionāta “Schenker” līgas spēles.

Spēlēs piedalīsies jaundibinātais volejbola klubs SK “Jēkabpils Lūši”, kas šobrīd ir Daugavpils Universitātes fārmklubs (kluba rezerves spēlētāji). Daugavpils Universitātes komandā nozīmīgu lomu spēlē Jēkabpils spēlētājs Rihards Puķītis. Viņu šajā nedēļas nogalē mēs redzēsim spēlējam gan SK “Jēkabpils Lūši”, gan komandas “Daugavpils Universitāte” sastāvā.

SK “Jēkabpils Lūši” dibinātājs Māris Trušelis: “Jēkabpils volejbola komanda ir kļuvusi spēcīgāka, sastāvā ir jaunieši, kuri šobrīd ir gan Latvijas, gan Baltijas čempioni savā vecuma grupā. Sastāvā ir atgriezies „Schenker” līgas rūdījumu ieguvušais Rihards Puķītis. Turklāt spēlētāju izaugsmi ievērojami ir veicinājis komandas jaunais treneris Mārcis Obrumans. Viņš ir profesionālis, ar labu izglītību, volejbola spēli apguvis pie labākajiem Latvijas volejbola treneriem. Šajā sezonā esam gatavi cīnīties par iekļūšanu augstākā līgā.”


Spēļu kalendārs:

Sestdien, 16. novembrī
Latvijas čempionāts 1. līga:
pl. 13.00 SK “Jēkabpils Lūši” – “Madona” (2. vidusskolas zāle)

“Schenker” līga:
pl. 19.00 “Daugavpils Universitāte” – “Parnu VK”/Igaunija (Jēkabpils Sporta nams)

 

Svētdien, 17. novembrī
Latvijas čempionāts 1. līga:
pl. 13.00 SK “Jēkabpils Lūši” – “Rēzeknes novads” (2. vidusskolas zāle)

“Schenker” līga:
pl. 17.00 “Daugavpils Universitāte” – “Rakvere VK”/Igaunija (Jēkabpils Sporta nams)


Atbalstīsim pa dienu savējos – SK “Jēkabpils Lūši” un vakarā – Daugavpils Universitātes komandu ar jēkabpilieti Rihardu Puķīti sastāvā!

 

SK “Jēkabpils Lūši” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Krustpils novada pašvaldība, Jēkabpils novada pašvaldība, SIA “LC Būve”, SIA “Dižmežs”, “Zemzarīši AB”, picērija “Itālis”, SIA “Sporta Bode”, biedrība “SAF”.



Informāciju sagatavoja:
Māris Trušelis
SK “Jēkabpils Lūši”

Atstājiet komentāru