2024.gada 11. maijs

Karmena, Manfreds, Milda

Turpinās cīņas volejbolā

Turpinās cīņas volejbolā

Jēkabpils pilsētas atklātajā čempionātā volejbolā turpinās priekšsacīkšu cīņas, kurā komandas izspēlē viena apļa turnīru un kam sekos izslēgšanas spēles atbilstoši pieteikto komandu skaitam grupās.

Starp sieviešu komandām visas piecas spēles jau ir izspēlējušas Jēkabpils volejbolistes, izcīnot 12 punktus ar spēļu bilanci 4 uzvaras + 1 zaudējums.

Tuvākās sāncenses no Preiļu komandas ar 9 punktiem ir aizvadījušas tikai 3 spēles, izcīnot attiecīgi visas uzvaras. Viņām priekšā vēl cīņa ar komandu „Kreisās” un tuvākajām sekotājām - Jēkabpils novada volejbolistēm (8 punkti – 3 uzvaras + 1 zaudējums).

Viena spēle ir atlikusi Aknīstei, bet Līvāni priekšsacīkšu spēles ir aizvadījuši un gaida līdz finišēs pārējās, gatavojoties izslēgšanas spēlēm.

Savukārt starp vīriešu komandām ar 12 punktiem vadībā ir izvirzījusies „Latvijas gāze” volejbolisti pēc aizvadītām un uzvarētām 4 spēlēm. Turpat ar 11 punktiem viņiem seko „Viadukts” komanda (4 uzvaras un 1 zaudējums). Nākamie tuvākie sekotāji ar 6 punktiem ir Jēkabpils sporta skolas audzēkņi (2 uzvaras un 2 zaudējumi), bet ar 5p. – Jēkabpils novads (2 uzvaras un 2 zaudējumi) un Ābeļi (1 uzvara un 5 zaudējumi). Mazāku spēļu skaitu ir aizvadījušas Aizkraukles un Aknīstes (pa 2 spēlēm), un Līvānu volejbolisti (3).

Nākamās spēles notiks jau šosestdien, 22.martā plkst. 10:00 Ābeļu pamatskolas sporta zālē.

 

Baiba Grasa,

Jēkabpils sporta centra sporta organizatore

 

Atstājiet komentāru