2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

SK Jēkabpils Lūši uzvar Joker Beach Ball' 2014 posmā Madonā

SK Jēkabpils Lūši uzvar Joker Beach Ball' 2014 posmā Madonā

Sporta kluba "Jēkabpils Lūši" pludmales volejbolisti turpina iepriecināt! Sestdien, 14. jūnijā "Jēkabpils Lūši" trīs pāru sastāvā atkal devās uz Madonu, kur notika "Joker Beach Ball' 2014" atklātā amatieru čempionāta trešais posms. Jāpiebilst, ka šajā turnīrā piedalās pludmales volejbolisti, kuri kotējas arī Latvijas mērogā.

Mūsu jauniešiem - Edvīnam Skrūderam un Artjomam Soboļevam pamatturnīrā nācās laukumu pamest arī zaudētāju lomā, bet izslēgšanas spēlēs tika uzvarētas visas svarīgākās spēles, kas ļāva viņiem triumfēt arī šajā nedēļas nogalē. Tādējādi Edvīns Skrūders un Artjoms Soboļevs nopelnīja ne tikai turnīra sponsoru dāvanas, bet arī ceļazīmi uz turnīra lielo finālu, kur turpinās cīnīties par turnīra galveno balvu - 500 EUR.

Madonas posmā piedalījās arī Aivis Kokins/Aivars Bambulis. Arī viņu starta noteikti jāatzīmē ar lielu plus zīmi, jo tika izcīnīta trešā vieta, par ko pašiem puišiem bija liels prieks. Mūsu trešais pāris - Dāvis Midzenis/Viktors Kudrjašovs pārvarēja divas kārtas un apstājās pie 9. vietas. Dāvim Midzenis šie turnīri ir pieredzes krāšanai, jo viņš pludmales volejbolā vēl ir tikai jauniņais gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Papildu informāciju par turnīru varat atrast internetā: www.beachball.lv/

Par finansiālo atbalstu "Jēkabpils Lūši" saka paldies Jēkabpils Sporta skolai un Jēkabpils pašvaldībai un Jēkabpils pludmales volejbolisti to materializē medaļās un augstās vietās!

No nākamās nedēļas SK "Jēkabpils Lūši" nometnes režīmā jau gatavosies daudz svarīgākiem startiem - 21. jūnijā Katrīnas kauss Alūksnē, kas ir prestižas sacensības jau Latvijas mērogā, bet 28. jūnijā Latvijas čempionāta pludmales volejbolā 2. posms pie mums Jēkabpilī.
 
Informāciju sagatavoja:
SK "Jēkabpils Lūši"

Foto: www.beachball.lv

Atstājiet komentāru