2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

SK "Jēkabpils Lūši" veiksmīgi startējuši turnīrā "Jocker Beachball 2014"

SK "Jēkabpils Lūši" veiksmīgi startējuši turnīrā "Jocker Beachball 2014"

Sestdien, 5. jūlijā Jēkabpilī notika kārtējais amatieru pludmales volejbola turnīra posms “Jocker Beachball 2014”. Tajā piedalījās arī vairākas komandas no sporta kluba “Jēkabpils Lūši”.

Pie labākajiem rezultātiem šoreiz tika pieredzējušie "lūši" - Rihards Puķīts/Mārtiņš Jansons, kuri aizcīnijās līdz finālam, bet piekāpās tajā. Atzīstami startēja arī otra pieredzējusī komanda - Aivis Kokins/Jānis Gabranovs, kuriem, iespējams, pietrūka veiksmes tieši izšķirošajās spēlēs, jo nācās piekāpties gan pusfinālā, gan arī spēlē par trešo vietu. No jaunajiem "lūšiem" jāizceļ Zigurda Adamoviča un Reiņa Prīdāna rezultāts, jo tika izcīnīta 5. vieta, un jaunajam Zigurdam šāda augsta līmeņa turnīrs ir pirmais viņa sportisko gaitu vēsturē.

Jāpiebilst, ka šajā posmā nepiedalījās mūsu jaunieši Edvīns Skrūders un Artjoms Soboļevs, jo viņiem Rīgā bija jācīnās kvalifikācijas spēlēs par iekļūšanu finālčetriniekā atlases mačiem uz U18 Eiropas čempionātu. Puiši vieksmīgi tika galā ar kvalifikācijas spēlēm un jau 10. jūlijā Rīgā, Ķeizarmeža pludmalē viņi piedalīsies izšķirošajos mačos par iekļūšanu U18 Eiropas čempionātā pludmales volejbolā. Turam īkšķus par viņiem!Par finansiālo atbalstu SK "Jēkabpils Lūši" paldies saka Jēkabpils Sporta skolai un Jēkabpils pašvaldībai.

Informāciju sagatavoja:
SK “Jēkabpils Lūši”

Atstājiet komentāru