2024.gada 9. maijs

Einārs, Ervīns, Klāvs

SK "Jēkabpils Lūši" izcīna ceļazīmi uz Eiropas čempionātu U-18 grupā

SK "Jēkabpils Lūši" izcīna ceļazīmi uz Eiropas čempionātu U-18 grupā

Šīs nedēļas griezumā tika aizvadīts ļoti svarīgs turnīrs SK “Jēkabpils Lūši” jaunajiem puišiem - Edvīnam Skrūderam un Artjomam Soboļevam. Viņi piedalījās Latvijas kvalifikācijas mačā par iekļūšanu Eiropas čempionāta U-18 grupā, kas risināsies Norvēģijā Kristinsand pilsētā augusta beigās. Bet par visu pēc kārtas.

Puiši gatavojās kopā ar treneri Mārci Obrumani, divas reizes dienā trenējoties Jēkabpils pilsētas stadiona pludmales volejbola laukumos, kuri tapa šogad, pateicoties Jēkabpils Sporta centram. Volejbola laukumos iespējams aizvadīt ļoti kvalitatīvu treniņprocesu, jo laukumi ir apjozti ar trīs metrus augstu nožogojumu. Ar “Jēkabpils PMK” atbalstu laukumi tika papildināti ar dziļām smiltīm. Desmit pludmales volejbola bumbas mums nodrošināja Jēkabpils sporta skola.

Paši puiši ar treneri pēdējās divas nedēļas brīvo laiku un naktsmieru pavadīja pie Ilzenieku ezera, kur ir lieliska vieta atpūtai no treniņiem. Pusdienas un vakariņas tika ēstas “Ceļavējā”. Šis uzņēmums mūs atbalsta ēdināšanas ziņā.

Šīs nedēļas trešdienas vakarā pa ceļam uz kvalifikācijas spēlēm Edvīns Skrūders un Artjoms Soboļevs ieguva kārtējo pirmo vietu Madonas pilsētas atklātajā pludmales volejbola čempionāta 4. posmā.

Ceturtdienas, 10. jūlija rītā puiši aizvadīja divas lieliskas spēles kvalifikācijas mačā un praktiski ar to jau nodrošināja sev vienu no divām ceļazīmēm uz Eiropas čempionātu. Tieši tādu pašu sniegumu nodemonstrēja arī viņu pretinieki finālā, starp kuriem ir arī vēl viens jēkabpilietis - Pāvels Jemeļjanovs. Finālspēlē Edvīns ar Artjomu uzvarēja pirmo setu, bet zaudēja otru, un izšķirošajā trešajā setā tika piedzīvots zaudējums ar 13-15.

Abi pāri ir viens otra cienīgi un noteikti ir pelnījuši braukt uz Eiropas čempionātu Norvēģijā. Ļoti patīkama tendence ir tā, ka starp šiem četriem puišiem trīs ir no Jēkabpils. Bet arī aiz šiem puišiem vēl ir pāris, kuri noteikti ielauzīsies šo puišu sabiedrībā nākamgad, jo aktīvi trenējas talantīgā trenera Mārča Obrumaņa pavadībā. Tie ir Zigurds Adamovičs, Reinis Prīdāns, Dāvis Midzenis un Dāvis Melnis.


Par finansiālo atbalstu SK "Jēkabpils Lūši" paldies saka Jēkabpils Sporta skolai un Jēkabpils pilsētas pašvaldībai.

Informāciju sagatavoja:
SK “Jēkabpils Lūši”

Atstājiet komentāru