2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Edgars Teteris: Spēle izbraukumā pret BK Tallinna Kalev mums ir jāuzvar

Edgars Teteris: Spēle izbraukumā pret BK Tallinna Kalev mums ir jāuzvar

Šodien, 29. oktobrī plkst. 19.30 BK “Jēkabpils” turpinās uzsākto cīņu Baltijas Basketbola līgā (BBL). Gaidāmās spēles pretinieks – BK “Tallina Kalev”. Jēkabpilieši mēros tālu ceļu uz Igauniju, kur spēli aizvadīs Audentas sporta hallē.

Līdz šim BK “Jēkabpils” BBL A grupā ir aizvadījis divas spēles: 8. oktobra izbraukuma spēlē jēkabpilieši spraigā cīņā zaudēja BK Rakveres “Tarvas” ar rezultātu 73:74, pirmajā BBL mājas spēlē 11. oktobrī pret Zviedrijas komandu BK “Dolphins” mūsējie svinēja uzvaru (78:73).

Līdzīga situācijā atrodas BK “Tallinna Kalev”, divās BBL aizvadītajās spēlēs uzvarot vienu: 9. oktobra spēlē guva punktu pārsvaru pret BK “Tyco Rapla” (88:86), 13. oktobrī piekāpās BK “Pyrinto”ar rezultāta 54:75.

“Līdz šim BK “Tallinna Kalev” nav rādījis to labāko sniegumu. Ir trīs uzvaras un trīs zaudējumi vietējā čempionātā, uzvaras un zaudējumi dalīti uz pusēm arī BBL. Ir analizēts pretinieku video un ir iestrādnes, kā spēlēt pret pretiniekiem. Nāksies spēlēt pēc vairāku stundu brauciena autobusā, tas varētu būt mīnuss, bet mums jābūt tam gataviem. Mēs noteikti braucam uz Igauniju cīnīties par uzvaru! Domāju, ka BK “Tallinna Kalev” izbraukumā mums ir jāuzvar!” gaidāmo spēli komentē komandas galvenais treneris Edgars Teteris.

BBL A grupā esošie basketbola klubi: “Jēkabpils”, “Valmiera” , “Dolphins”, “Pyrinto”, “Tarvas”, “Tallinn Kalev”, “Tyco Rapla”.

 

Šonedēļ, 3. novembrī BK “Jēkabpils” aizvadīs vēl vienu BBL izbraukuma spēli Somijā pret BK “Pyrinto”.

Basketbola klubu “Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, “LDZ Cargo”, SIA “PMK”, SIA “Pata”, SIA “Mikor”, AS “LNK industries”

Atstājiet komentāru