2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

JVĢ baskets: Nedēļas apskats februārī

JVĢ baskets: Nedēļas apskats februārī

Pagājušajā nedēļā tika aizvadītas pēdējās grupu turnīra spēles. Spēles notika pirmdien, 17. februārī, otrdien, 18. februārī un trešdien, 19. februārī.

Lai gan grupas līderu „King Pong” un pastarīšu „Lara” dueļa iznākums bija ļoti paredzams, taču tas neaizsniedzās tik tālu. Komandas „Lara” spēlētāji uz šo spēli diemžēl neieradās un lika vilties saviem skatītājiem. Rezultātā automātiskā uzvara „King Pong” 20:0.

Otrdienas mačā tikās pagājušā gada čempioni „BK Hopkinss” pret jaunajiem un perspektīvajiem „Rumpumpele” basketbolistiem. Diezgan sīvā cīņā uzvaru izcīnīja „BK Hopkinss” basketbolisti ar rezultātu 48:38. “Karsta roka” bija abu komandu līderiem – “hopkinsietim” Edmundam Lazdānam (20 punkti, pieci trīspunktnieki) un „Rumpumpele” pārstāvim Ritvaram Bukovskim (21 punkts, 4 tālmetieni).

Savukārt, trešdien, 19. februāra pēcpusdienā JVĢ arēna savus spēkus mēroja nu jau pieminētā komanda „BK Hopkinss” un „Cita komanda”. Lai gan pēc pirmā puslaika, meiteņu pārstāvētā „Cita komanda” ar vienīgā puiša, Rainera Mūrnieka, pūlēm sasniedza +3 punktu vadību, taču otrajā puslaikā pērnā gada čempioni „BK Hopkinss” ieslēdza apgriezienus un uzvarēja itin pārliecinoši 49 pret 37. Uzvarētājiem rezultatīvākie bija Edmunds Lazdāns un Armands Galdiņš (par abiem kopā 24 punkti un 6 tālmetieni), savukārt zaudētāju labā visvarāk punktus sabēra pretinieku grozā Rainers Mūrnieks (23 punkti, 2 tālmetieni) un Juta Kirilova (10 punkti).

Nākamajā nedēļā (24.02.-02.03.) tiks aizvadītas pirmās spēles apvienotajā grupā, kur ir iekļuvušas 4 labākās komandas no Betmena un Supermena divīzijas.

Atstājiet komentāru