2024.gada 10. maijs

Maija, Paija

BK Jēkabpils puiši tikās ar bērniem no Zemūdens Valstības nometnes

BK Jēkabpils puiši tikās ar bērniem no Zemūdens Valstības nometnes

Laikā, kad skolēni baudīja saulainās pavasara brīvdienas, BK “Jēkabpils” jau otro reizi saņēma ielūgumu no bērnu nometnes “Zemūdens Valstība”, lai pavadītu kopīgu pēcpusdienu ar nometnes dalībniekiem. Komandu pārstāvēja un nometnē ieradās – Pāvels Veselovs, Oskars Virsis un Mārtiņš Kravčenko.

Tuvojoties nometnes vietai, “Citrus SPA” telpās jau bija dzirdama bērnu čalošana un, ierodoties pie bērniem, bija jūtams satraukums un neliels mulsums bērnu sejās, jo tomēr ciemos atnākuši nopietnie puiši, kuri līdz šim bija redzēti tikai basketbola laukumā, cīnoties par uzvarām.

“Zemūdens Valstības” dalībnieki vecumā no 6 līdz 10 gadiem Jēkabpils basketbolistiem bija sagatavojuši īpašu priekšnesumu – aktīvu deju, kurā piedalījās kā meitenes, tā arī zēni. Pēc dejas bērni iepazīstināja ar sevi, pastāstīja, ar ko nodarbojas brīvajā laikā. Patīkams pārsteigums basketbolistiem bija par faktu, ka lielākā daļa bērnu ikdienā ārpus skolas aktīvi sporto un, protams, spēlē arī basketbolu.

Turpinājumā sekoja jautājumu burzma no bērniem, uz ko spēlētāji arī aktīvi centās atbildēt. Tā kā BK “Jēkabpils” basketbolistiem ir savas ģimenes un bērni, kontakts ar nometnes dalībniekiem veidojās viegli un ļoti sirsnīgi. Kad visi interesējušie jautājumi tika atbildēti, nometnes zēni rādīja iepriekš sagatavotus trikus ar basketbola bumbu, kuros ar savu profesionālo pieredzi piepalīdzēja arī mūsu spēlētāji.

Kā ierasts tikšanās nometnē noslēdzās ar kopīgu fotografēšanos un autogrāfu sniegšanu no BK “Jēkabpils” puišu puses. Komandas puiši, pēc nometnes bērnu izteiktās vēlēšanās parakstus atstāt uz rokām, nolēma to tomēr nedarīt, jo “mammas taču dusmosies.. ”

Paldies “Zemūdens Valstība” organizatoriem par patīkami pavadīto pēcpusdienu kopā ar bērniem!

 

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, AS „LNK industries”.


Foto: "Zemūdens Valstība"

Atstājiet komentāru