2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

27. septembra draudzības spēlē BK „Jēkabpils” sīvā cīņā guva uzvaru pār BK „Latvijas Universitāte”

27. septembra draudzības spēlē BK „Jēkabpils” sīvā cīņā guva uzvaru pār BK „Latvijas Universitāte”

27. septembra draudzības spēlē BK „Jēkabpils” sīvā cīņā guva uzvaru pār BK „Latvijas Universitāte” ar rezultātu 80:77.

Uzsākot spēli, abas pretinieku komandas laukumā rādīja vienlīdzīgu spēku, otrajā ceturtdaļā BK „Jēkabpils” guva 18 punktus un to noslēdza kā spēles līderi. Spēles trešā ceturtdaļa noslēdzas ar rezultātu 54:56 BK „Latvijas Universitāte” komandas labā, taču pēdējā ceturtdaļā BK „Jēkabpils” pretinieku komanda piekāpās un uzvaru guva BK „Jēkabpils”.

 Rezultatīvākais BK „Jēkabpils” spēlētājs bija Kaspars Cipruss, gūstot savas komandas labā 16 punktus, otrs rezultatīvākais spēlētājs – Jānis Pozņaks ar 14 punktiem.

Prieks par izcīnīto uzvaru! Spēles kvalitāte vēl ir tālu no vēlamā, tam ir dažādi objektīvi un subjektīvi iemesli. Mums bija problēmas ar traumām un viesspēlētāji ir tikai nesen iekļāvušies komandā. Ar pirmo „šāvienu” mēs netrāpījām, un līdz ar to mums vajadzēja meklēt jaunus viesspēlētājus. Komandas sapratne tikai uzlabojas – mēs pie tā strādājam treniņos. Pozitīvā ziņa – komanda parādīja raksturu. Mēs atspēlējāmies un uzvarējām. Uzvara ir izcīnīta!”, spēli komentē BK „Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris.

BK „Jēkabpils”sastāvs spēles laikā: Pāvels Veselovs, Edgars Leja, Oskars Virsis, Jamal Wilson, Artis Arnītis, Kaspars Cipruss, Michal Hlebowicki, Jānis Pozņaks, Troy Barnies, Cameron Rundles, Mārtiņš Kravčenko.

Nākamnedēļ BK „Jēkabpils” sagaida trīs spēles, no kurām divas norisināsies Latvijas Basketbola līgā. Sezonas pirmā spēlē notiks jau 2. oktobrī pret BK “Barons Kvartāls”, 5.oktobrī izbraukuma spēle pret BK „Ventspils”. Pirmā spēle Baltijas Basketbola līgā tiks aizvadīta 8. oktobrī izbraukumā pret komandu „Tarvas”.

Par 2013./2014. sezonas mērķi komandas treneris Edgars Teteris uzsver: „Pagājušajā gadā mums bija mērķis iekļūt play-off, šogad mēs ceram spert soli augstāk, mēs mēģināsim cīnīties par medaļām. Medaļa ir mūsu mērķis šosezon!

Atstājiet komentāru